Préssecs a la crema

Ingredients

  • 1 llauna de préssecs al natural
  • 4 decilitres de nata liquida
  • flocs de blat de moro
  • 4 cullerades de sucre glass
  • bescuits o llengües de gat

4 racions

Elaboració

Escórrer els préssecs i col · locar en copes de postres.
Col · locar la crema en un bol, afegeix el sucre glass i batre una mica.
Col · locar un mig préssec a la copa.
Cobrir els préssecs amb la crema preparada i empolvorar per sobre els flocs de blat de moro.
Reservar a la nevera.
En el moment de servir, decorar amb els bescuits o les llengües de gat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1174 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: