Préssecs a la crema

Ingredients

  • 1 llauna de préssecs al natural
  • 4 decilitres de nata liquida
  • flocs de blat de moro
  • 4 cullerades de sucre glass
  • bescuits o llengües de gat

4 racions

Elaboració

Escórrer els préssecs i col · locar en copes de postres.
Col · locar la crema en un bol, afegeix el sucre glass i batre una mica.
Col · locar un mig préssec a la copa.
Cobrir els préssecs amb la crema preparada i empolvorar per sobre els flocs de blat de moro.
Reservar a la nevera.
En el moment de servir, decorar amb els bescuits o les llengües de gat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1088 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: