Tallarines amb fonoll

Ingredients

  • 4 peces de fonoll
  • 400 g de tallarines
  • 200 ml de nata
  • Sal
  • Pebre
  • 6 cullerades de formatge ratllat de la teva elecció

4 racions

Elaboració

Cou la pasta en abundant aigua amb sal.
Neteja i talla el fonoll a rodanxes fines i cuina amb la crema, té que quedar al dente. Assaona amb sal i pebre.
Escorre les tallarines i afegeix al fonoll amb crema
Cou durant uns 5 minuts més a foc molt moderat.
Incorpora el formatge i si és necessari assaona una altra vegada
Serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1914 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: