Canelons de carbassa

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 1200 grams de carbassa
  • 8 ametlles torrades
  • 150 grams de formatge parmesà ratllat
  • 30 grams de confitura de gerds
  • 2 ous durs
  • Nou moscada i sal

4 racions

Elaboració

Bull la carabassa amb sal, escórre bé i aixafa amb una forquilla.
Afegeix el formatge parmesà, la confitura, les ametlles picades, els ous durs, la nou moscada i la sal.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa d'api, escampa-hi formatge i gratina al gust

Notes

Per la salsa d'api veure la recepte "Canelons de carbassó i formatge"


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2469 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: