Canelons de carbassa

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 1200 grams de carbassa
  • 8 ametlles torrades
  • 150 grams de formatge parmesà ratllat
  • 30 grams de confitura de gerds
  • 2 ous durs
  • Nou moscada i sal

4 racions

Elaboració

Bull la carabassa amb sal, escórre bé i aixafa amb una forquilla.
Afegeix el formatge parmesà, la confitura, les ametlles picades, els ous durs, la nou moscada i la sal.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa d'api, escampa-hi formatge i gratina al gust

Notes

Per la salsa d'api veure la recepte "Canelons de carbassó i formatge"


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2403 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: