Macarrons al forn amb verdures

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 200g de colinap
  • 150 g d'api
  • 300 g de macarrons petits curvats
  • Aigua salada, bullint
  • 250 g de ricotta
  • 3 ous
  • Sal i pebre
  • 150 g de formatge mozzarella
  • 2 cullerades d'orenga

4 racions

Elaboració

Talla la colinap i l'api en trossos petits.
Cuina els macarrons i les verdures en aigua bullint amb sal durant uns 6 minuts, escorre i reserva.
En un bol gran barreja i assaona la ricotta amb els ous, afegeix la pasta i les verdures i barreja bé.
Col·loca la barreja escampada sobre la safata del forn forrada amb paper d'enfornar
Talla la mozzarella a daus i reparteix per tota la superfície
Talla l'orenga més bé gros i espolvoreja sobre la safata, enforna el conjunt al centre del forn durant uns 15 minuts a 180 graus.
Serveix tot seguit


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2010 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: