Api i porro gratinat

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

  • 1 safata per forn de 26 cm de longitud
  • Mantega per la forma
  • 1 nap api de 300 g, net
  • 1 porro d'aproximadament 250 g, net
  • 100 g de cansalada en cuadrets
  • 4 dl de crema (nata)
  • Sal,
  • Pebre mòlt fresc
  • 1 pessic de nou moscada
  • 1 gra d'all, picat,
  • 50 g de formatge Sbrinz,

4 racions

Elaboració

Talla el nap api per la meitat i talla a rodanxes fines.
Talla al llarg el porro i talla a rodanxes fines.
col•loca el nap api i el porro en capes alternatives a la safata per coure preparada.
Escampa pel damunt la cansalada.
Assaona bé amb sal i pebre, la crema, la nou moscada i l’all, aboca sobre la safata i escampa el formatge Sbrinz pel damunt.
col•loca la safata a la meitat inferior del forn, pre escalfat a 180 graus i gratina durant uns 45 minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1992 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Inés Coronel Català diu:
Bon dia,
tinc un dubte respecte als ingredients (sóc de València i crec que em falla la terminologia),quan dius crema, a quin tipus de crema et refereixes?
Joan Corminas diu:
Benvolguda Ines: la crema es refereix a la crema de llet o mes popular a la "NATA". Aqui a Suïssa la fem servir molt sovint
Espero haver-te ajudat, mentrestant rep una forta abraçada de Joan.c
Joan Corminas diu:
Algú em demana que millori el redactat de la recepta "Api i porro gratinat" però no veig on millorar la recepta. Li agrairia al sol•licitant que m'indiqués el que no veu clar

“Api i porro gratinat
(Raó: Cal millorar-ne el redactat)
no es pa tanto pero bueno nos sirve”


A que et refereixes amb això de "no es pa tanto pero bueno nos sirve"

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: