Api i porro gratinat
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Alta
Ingredients
- 1 safata per forn de 26 cm de longitud
- Mantega per la forma
- 1 nap api de 300 g, net
- 1 porro d'aproximadament 250 g, net
- 100 g de cansalada en cuadrets
- 4 dl de crema (nata)
- Sal,
- Pebre mòlt fresc
- 1 pessic de nou moscada
- 1 gra d'all, picat,
- 50 g de formatge Sbrinz,
4 racions
Elaboració
Talla el nap api per la meitat i talla a rodanxes fines.
Talla al llarg el porro i talla a rodanxes fines.
col•loca el nap api i el porro en capes alternatives a la safata per coure preparada.
Escampa pel damunt la cansalada.
Assaona bé amb sal i pebre, la crema, la nou moscada i l’all, aboca sobre la safata i escampa el formatge Sbrinz pel damunt.
col•loca la safata a la meitat inferior del forn, pre escalfat a 180 graus i gratina durant uns 45 minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1992 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.