Mandonguilles de verdures

Ingredients

  • 150 g d'arròs,
  • 2 ous,
  • 2 pastanagues,
  • 2 cebes grans,
  • Pa ratllat, pebre i sal,
  • 3 cullerades d'herbes aromàtiques al gust,
  • 150 g de formatge (emmental),
  • 1 litre de brou de verdures,
  • Mantega

4 racions

Elaboració

Bull el brou, afegeix l'arròs i cuina per 15 min, hauria de quedar una mica "al dente". Escorre l‘ Arròs i deixa que es refredi. Per descomptat, també es pot fer servir, un sobrant, del dia anterior. L'arròs ja ha de ser bastant assaonat amb sal. Ratlla el formatge. Renta i ratlla les pastanagues. Tant si es ratlla fi o gruixut o deixem al gust de cada u. Ara afegeix el pa ratllat i el formatge fins que la barreja té una mica de coherència. Després deixa que s'infli durant aproximadament 15 minuts. Comprova si la barreja es pot fer, en les mans, una mandonguilla. Si és així, s'enrotlla lleugerament en pa ratllat.
Fregeix suaument en la mantega, fins que estiguin daurades per ambdós costats. Deixa després del fregit en una tovallola de paper per drenar el greix.

Notes

Jo ho he fet amb diferents verdures passades pel wok, he sofregit all i gingebre fresc, i quan ha començat a agafar color he afegit les verduretes picades molt fines, bròquil, porro, carabassó, ceba, pastanaga i api. Ha resultat unes mandonguilles molt sabroses perquè les verduretes al wok han quedat al dente.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4169 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: