Medallons amb Salsa de Fongs i Nata i Puré de Patata amb Bolets

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 10 g de bolets ceps secs o 300 grams de frescos
  • 250 ml d'aigua de remull
  • 1 kg de patates, farinoses.
  • Sal i pebre, negre
  • 250 g de xampinyons
  • 300 g de filet de carn de porc, de bou, vedella o cérvol
  • 8 talls de cansalada viada
  • 2 cullerades d'oli
  • 2 cullerades de brandi
  • 150 g de crema batuda
  • 1 cullerada per espessa, per exemple Maizena
  • ¼ de litres de llet
  • Greix per a la forma

4 racions

Elaboració

Remulla els ceps, en ¼ d’aigua, durant aproximadament uns 20 minuts
Pela les patates, renta i talla a daus.
Cuina, cobertes, en aigua salada, durant uns 20 minuts.
Neteja, renta i talla els xampinyons i talla a làmines.
Renta i asseca la carn, talla aproximadament en 8 medallons, embolica cadascun amb una llesca de cansalada i lliga amb fil de cuina.
Escorre els bolets, recull l'aigua i pica a cuadrets ben fins.
Enrosseix els Medallons en una cullerada d’oli ben calent, cada costat, durant uns 2 o 3 minuts.
Assaona i retira.
Escalfa 1 cullerada d'oli amb el greix de la preparació anterior. Afegeix els xampinyons i fregeix durant 5 minuts. Desglaça amb el brandi, l'aigua dels fongs i la crema. Porta a ebullició, espesseix amb farina de blat de moro (Maizena) i prova l'assaonament.
Escorre les patates i passa per al passa puré, afegeix la llet i els bolets de cep i barreja bé, assaona i posa en una font de forn, col•loca els medallons pel damunt i ruixa, per sobre, la salsa, enforna en el forn escalfat a 200 graus i gratina de 10 a 15 minuts


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2325 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: