Medallons amb Salsa de Fongs i Nata i Puré de Patata amb Bolets
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 10 g de bolets ceps secs o 300 grams de frescos
- 250 ml d'aigua de remull
- 1 kg de patates, farinoses.
- Sal i pebre, negre
- 250 g de xampinyons
- 300 g de filet de carn de porc, de bou, vedella o cérvol
- 8 talls de cansalada viada
- 2 cullerades d'oli
- 2 cullerades de brandi
- 150 g de crema batuda
- 1 cullerada per espessa, per exemple Maizena
- ¼ de litres de llet
- Greix per a la forma
4 racions
Elaboració
Remulla els ceps, en ¼ d’aigua, durant aproximadament uns 20 minuts
Pela les patates, renta i talla a daus.
Cuina, cobertes, en aigua salada, durant uns 20 minuts.
Neteja, renta i talla els xampinyons i talla a làmines.
Renta i asseca la carn, talla aproximadament en 8 medallons, embolica cadascun amb una llesca de cansalada i lliga amb fil de cuina.
Escorre els bolets, recull l'aigua i pica a cuadrets ben fins.
Enrosseix els Medallons en una cullerada d’oli ben calent, cada costat, durant uns 2 o 3 minuts.
Assaona i retira.
Escalfa 1 cullerada d'oli amb el greix de la preparació anterior. Afegeix els xampinyons i fregeix durant 5 minuts. Desglaça amb el brandi, l'aigua dels fongs i la crema. Porta a ebullició, espesseix amb farina de blat de moro (Maizena) i prova l'assaonament.
Escorre les patates i passa per al passa puré, afegeix la llet i els bolets de cep i barreja bé, assaona i posa en una font de forn, col•loca els medallons pel damunt i ruixa, per sobre, la salsa, enforna en el forn escalfat a 200 graus i gratina de 10 a 15 minuts
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2325 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.