Crema d’avellana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 400 g de crema batuda
  • 4 cullerades de Nutella o una altra crema de xocolata
  • 2 cullerades de mel
  • 50 g d'avellanes moltes
  • 1 paquet de sucre de vainilla

Elaboració

Bat la crema a punt de neu i afegeix els ingredients restants, barreja bé i refreda a la nevera fins al moment de servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1936 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: