Llibrets de Bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de filets de bacallà congelat
- 150 g Philadelphia.
- 100 g de pernil fumat o bacó
- 100 g de farina
- 3 ous
- 250 g de flocs de blat de moro, aixafats.
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Fes un petit tall amb un ganivet a la part frontal dels filets, gira el ganivet amb cura perquè no es faci cap forat.
Barreja els daus de pernil fumat amb el formatge Filadèlfia, i aboca en una màniga pastissera. Farceix acuradament els Filets de bacallà.
Passa els filets per la farina, seguidament per l’ou, i finalment pels flocs de blat de moro triturats.
Fregeix en la mantega fins que tinguin un bonic color daurat.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1517 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.