Llibrets de Bacallà

Ingredients

  • 400 g de filets de bacallà congelat
  • 150 g Philadelphia.
  • 100 g de pernil fumat o bacó
  • 100 g de farina
  • 3 ous
  • 250 g de flocs de blat de moro, aixafats.
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Fes un petit tall amb un ganivet a la part frontal dels filets, gira el ganivet amb cura perquè no es faci cap forat.
Barreja els daus de pernil fumat amb el formatge Filadèlfia, i aboca en una màniga pastissera. Farceix acuradament els Filets de bacallà.
Passa els filets per la farina, seguidament per l’ou, i finalment pels flocs de blat de moro triturats.
Fregeix en la mantega fins que tinguin un bonic color daurat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1517 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: