Melmelada de carabassó i coco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 g carabassons (pes net)
  • 400 g de pinya fresca (pes net)
  • 1 Beina de vainilla
  • 1 llimona (bio)
  • ½ culleradeta de grans de pebre, rosa
  • 4 dl de llet de coco
  • 1 culleradeta de coco mòlt
  • 500 g de sucre gelatinitzant

6 racions

Elaboració

Renta el carabassó, un cop net ratlla amb un ratllador fi.
Talla la polpa de la pinya a cuadrets petits.
Talla la vainilla per la meitat longitudinalment, i raspa la polpa.
Esbandeix la llimona amb aigua bullent, asseca i ratlla la pell ben fina, esprem el suc i reserva.
Aixafa els grans de pebre rosa.
Posa el carabassó, la pinya, la polpa de la vainilla, la beina de vainilla, el suc i la pell ratllada de llimona, la llet de coco, el coco mòlt i els grans de pebre rosa, en un cassó gran.
Afegeix la barreja de sucre gelatinitzant i porta a ebullició.
Cuina 4 minuts, remenant ocasionalment i controla el punt d'espès.
Treu la beina de vainilla i omple el pots de vidre, amb la melmelada, prèviament esbandits amb aigua bullent, tapa immediatament els pots amb les tapes de rosca, col·loca de cap per ball, al damunt d'una tovallola de cuina durant 5 minuts i deixa refredar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1675 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: