Cebes tendres gratinades

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 a 4 manats de cebes tendres
  • Aigua salada

Cobertura:

  • 200 grams de crema fresca
  • 75 g de pernil serra, tallat en llesques de 2 a 3 mm de gruix i tallades a tires fines
  • Pebre acabat de moldre

4 racions

Elaboració

Cuina les cebes en aigua bullent amb sal durant 3-4 minuts, escorre, refreda en aigua ben freda i talla per la meitat longitudinalment, segons la mida.
Col·loca en la font per al forn ben greixada.
Bat la crema fresca fins que quedi suau, abocar aquest adob sobre la ceba i distribueix el pernil per sobre i assaona al gust.
Per gratinar, col·loca a la part superior del forn preescalfat a 220 graus durant 15 a 20 minuts.
Si t’agrada, pots escampar formatge ratllat per sobre, abans de gratinar
Pots canvià la meitat de les cebes per altres verdures de temporada, cuites al dente.
Aquest plat el pots acompanyar amb arròs, patates, pasta, peix o carn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2213 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: