Cebes tendres gratinades

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 a 4 manats de cebes tendres
  • Aigua salada

Cobertura:

  • 200 grams de crema fresca
  • 75 g de pernil serra, tallat en llesques de 2 a 3 mm de gruix i tallades a tires fines
  • Pebre acabat de moldre

4 racions

Elaboració

Cuina les cebes en aigua bullent amb sal durant 3-4 minuts, escorre, refreda en aigua ben freda i talla per la meitat longitudinalment, segons la mida.
Col·loca en la font per al forn ben greixada.
Bat la crema fresca fins que quedi suau, abocar aquest adob sobre la ceba i distribueix el pernil per sobre i assaona al gust.
Per gratinar, col·loca a la part superior del forn preescalfat a 220 graus durant 15 a 20 minuts.
Si t’agrada, pots escampar formatge ratllat per sobre, abans de gratinar
Pots canvià la meitat de les cebes per altres verdures de temporada, cuites al dente.
Aquest plat el pots acompanyar amb arròs, patates, pasta, peix o carn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2433 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: