Risotto verd amb formatge Sbrinz

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Risotto:

  • Mantega
  • 200 grams de porro en els anells fins
  • 300 grams d’arròs per risotto
  • 1,5 l de brou calent.

Puré:

  • 1 dl de brou
  • 150 grams de pèsols
  • 200 grams d'espinacs
  • Sal i pebre
  • 100 a 150 grams de formatge Sbrinz ratllat

4 racions

Elaboració

Risotto:

Salteja el porro en la mantega, agrega l’arròs i salta breument.
A poc a poc, aboca el brou i cou uns 20 minuts remenant sovint fins que estigui al dente.

Puré:

Calenta el brou amb els pèsols, afegeix els espinacs, i cou breument.
Tritura completament o parcialment, en un recipient alt, la mescla de pèsols i espinacs, amb el turmix, fins a obtenir un puré.
Afegeix les verdures i el formatge a l'arròs i barreja bé.
Serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

561 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: