Risotto verd amb formatge Sbrinz

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Risotto:

  • Mantega
  • 200 grams de porro en els anells fins
  • 300 grams d’arròs per risotto
  • 1,5 l de brou calent.

Puré:

  • 1 dl de brou
  • 150 grams de pèsols
  • 200 grams d'espinacs
  • Sal i pebre
  • 100 a 150 grams de formatge Sbrinz ratllat

4 racions

Elaboració

Risotto:

Salteja el porro en la mantega, agrega l’arròs i salta breument.
A poc a poc, aboca el brou i cou uns 20 minuts remenant sovint fins que estigui al dente.

Puré:

Calenta el brou amb els pèsols, afegeix els espinacs, i cou breument.
Tritura completament o parcialment, en un recipient alt, la mescla de pèsols i espinacs, amb el turmix, fins a obtenir un puré.
Afegeix les verdures i el formatge a l'arròs i barreja bé.
Serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1525 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: