Pastís de carn i carabassa amb salsa de curri

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Per una forma a 1 litre.
  • 150 g de carabassa, per exemple Hokkaido (pes net)
  • 1 manat de cibulet
  • 1 cullerada d'oli
  • 500 g de carn picada
  • 1 ou
  • 3 cullerades de pa ratllat
  • Pebre
  • 1 culleradeta de sal
  • 2 dl de crema
  • 1 cullerada de curri

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 200 graus.
Ratlla la carabassa amb el ratllador de Rösti.
Pica ben fi el cibulet.
Greixa la forma amb oli
Barreja la carabassa, el cibulet, la carn picada, l'ou i el pa ratllat i pasta bé.
Assaona amb sal i pebre.
Dona a la massa, la forma d'un pa i col·loca en el motlle.
Cou al forn durant uns 50 minuts.
Mentrestant barreja bé la crema amb el curri.
Cuina a foc lent fins que la salsa espesseixi lleugerament.
Condimenta amb sal.
Serveixi la salsa de curri amb el pastís de carn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2985 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: