Pastís de pollastre, alvocat i maionesa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de patates
  • 400 grams de pit de pollastre
  • 2 ous
  • 250 grams d'oli d'oliva verge extra
  • Un alvocat
  • Tomàquets xerri grocs
  • Una llimona
  • Sal

4 racions

Elaboració

Bull les patates durant 35 minuts
Pela les patates, i encara calentes, fes un puré amb el premsa patates.
Assaona amb sal i pebre i, finalment condimenta amb 20 grams d'oli.
Talla el pit de pollastre a rodanxes no molt gruixudes, de 15-20.
En una paella amb un vel d'oli fregeix durat uns 15 a 20 minuts. Deixa refredar i desfila les rodanxes.
Prepara una maionesa amb 2 ous i 250 grams d'oli d'oliva o de gira-sol i el suc de ½ llimona.
Pela l'alvocat, talla a rodanxes fines i ruixa amb el suc de llimona. Assaona el pollastre amb una mica de maionesa.
Posa en un plat per servir, un anell (18 a 20 cm de diàmetre), fes una capa de puré de patates, després una de pollastre i un altre de llesques d'alvocat.
Assaona amb sal i llimona, cobreix amb un nou disc, amb molta cura que no desfasis l'anterior, un altre de pollastre i finalment un altre d'alvocat, finalitza amb un tercer disc de patates.
Reparteix pel damunt una bona porció de maionesa.
Posa a la nevera per refredar durant almenys 1 hora.
Decora amb uns tomàquets xerris grocs i unes fulles de marduix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2095 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: