Crema de iogurt i mascarpone

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de iogurt
  • 150 grams de mascarpone
  • 2 cullerades de mel líquida
  • 250 grams de maduixes
  • 50 grams d'amaretti

Elaboració

Barreja bé amb el batedor el mascarpone, el iogurt i la mel.
Reserva 4 maduixes per decorar.
Talla la resta de maduixes a trossos i barreja amb la crema.
Distribueix la crema preparada en 4 bols o gots.
Refreda 2 a 3 hores a la nevera.
Aixafa els amaretti i distribueix sobre la crema, en el moment de servir.
Talla les maduixes reservades, a làmines i posa pel damunt de la crema.
Serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2010 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: