Postres de maduixa

Ingredients

  • 400 grams de maduixes
  • 300 grams de iogurt
  • 2 grams de licor de maduixa
  • 100 ml de crema
  • 1 culleradeta de suc de llimona
  • 100 grams de sucre
  • 50 grams d'ametlla molta.

4 racions

Elaboració

Renta les maduixes, escorre i talla per la meitat.
Empolsa amb la meitat del sucre i el licor.
Munta la nata.
Bat el Iogurt, el suc de llimona i la resta de sucre, i barreja amb la crema batuda.
Omple els gots amb la crema, al damunt maduixes, i a sobre la meitat de les ametlles mòltes, i el mateix una altra vegada, com a capa final les ametlles restants.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1701 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: