Tomàquets al forn, farcits amb pasta

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 safata per gratinar de 23 cm Ø
  • Mantega per greixar la safata
  • 200 grams de pasta petita
  • 30 grams de mantega
  • 50 grams de formatge Sbrinz, ratllat
  • 150 g de mozzarella, en cubs petits
  • Un gra d'all, premsat
  • 1 cullerada d'orenga
  • 1 cullerada d'alfàbrega picada
  • Sal
  • Pebre
  • 8 tomàquets.

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta durant 10 minuts, en aigua salada bullent, retira, escorre i refreda.
Barreja la meitat de la mantega, amb el formatge sbrinz, la mozzarella, l'all i les herbes aromàtiques.
Talla una tapa als tomàquets.
Buida els tomàquets.
Reparteix, els tomàquets, pel fons de la safata ben greixada.
Omple els tomàquets amb pasta, i reparteix per sobre, la barreja de mantega, formatge sbrinz, mozzarella, all i herbes aromàtiques.
Col·loca les tapes dels tomàquets, al costat de cada pesa.
Cobreix la safata amb paper d'alumini.
Preescalfa el forn a 220 graus, col·loca la safata i cuina durant uns 20 a 25 minuts, retira la làmina d'alumini, passats 10 minuts.
Aquests tomàquets poden acompanyar, carn a la brasa, hamburgueses, carn picada, salsitxes fresques, etcètera.
L'interior dels tomàquets buidats, pot servir per a una salsa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1787 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: