Mantega d'anxoves

Categoria:
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • DĂłna aproximadament 250 grams
  • 2 ous
  • 200 grams de mantega, estovada
  • ½ manat de julivert
  • 50 grams de filets d'anxova en oli
  • Sal i pebre

1 racions

ElaboraciĂł

Cuina els ous uns 12 minuts.
Deixa refredar.
Bat la mantega amb una batedora elèctrica fins a obtenir una massa brillant.
Pica ben fi una mica de julivert ben fresc.
Barreja amb la mantega.
Treu les anxoves de l'oli, i deixa escorre bĂŠ.
Pela els ous.
Separa els rovells d'ous de la clara (guarda les clares per utilitzar al teu gust, per exemple, per acompanyar una amanida).
Amb una cullera passa, el rovell dels ous i les anxoves a travĂŠs d'un tamĂ­s, no gaire fi.
Barreja bĂŠ amb la mantega.
Assaona amb sal i pebre i reserva.
Aquesta mantega la utilitzo, per assaborir verdures, pastes i per rostir coses al grill.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Mantega d'anxoves

Enllaça aquesta recepta:

580 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!