Mantega d'anxoves

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dóna aproximadament 250 grams
  • 2 ous
  • 200 grams de mantega, estovada
  • ½ manat de julivert
  • 50 grams de filets d'anxova en oli
  • Sal i pebre

1 racions

Elaboració

Cuina els ous uns 12 minuts.
Deixa refredar.
Bat la mantega amb una batedora elèctrica fins a obtenir una massa brillant.
Pica ben fi una mica de julivert ben fresc.
Barreja amb la mantega.
Treu les anxoves de l'oli, i deixa escorre bé.
Pela els ous.
Separa els rovells d'ous de la clara (guarda les clares per utilitzar al teu gust, per exemple, per acompanyar una amanida).
Amb una cullera passa, el rovell dels ous i les anxoves a través d'un tamís, no gaire fi.
Barreja bé amb la mantega.
Assaona amb sal i pebre i reserva.
Aquesta mantega la utilitzo, per assaborir verdures, pastes i per rostir coses al grill.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2539 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: