Risotto de col arrissada (Kale) amb formatge Taleggio

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 50 grams de pinyons
  • 200 grams de col arrissada, kale
  • Sal
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 350 grams d'arròs per risotto
  • 1 dl vi blanc
  • 1,5 litres de brou de verdures
  • 150 grams de formatge taleggio
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Rosteix els pinyons en una paella sense greix, fins que prenguin un bonic color marro i reserva.
Retira les venes grans de la col arrissada.
Esquinça les fulles en trossos de 2 cm.
Escalda en aigua salada, durant 2 minuts, retira i esbandeix amb aigua freda, escórrer bé.
Pica la ceba i premsa l'all.
Escalfa l'oli en una paella.
Salta la ceba i l'all.
Agrega l'arròs i salta fins que estigui transparent.
Afegeix el vi i deixa reduir, agrega el brou a poc a poc i cou a foc lent, tot remenant durant uns 18 a 20 minuts o fins que estigui al dente
Talla el formatge Taleggio a daus.
Afegeix la col arrissada i la meitat del formatge al risotto. Mescla bé i assaona amb sal i pebre.
Reparteix pel damunt del risotto, la resta de formatge i els pinyons reservats.
Serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

644 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: