Pollastre a la llimona
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cuixes de pollastre (a 260 grams cada una)
- 3 cebes
- 1 llimona orgànica
- 10 tiges de farigola
- Sal
- Pebre
- 100 ml de vi blanc
- 5 cullerades d'oli d'oliva
- 4 tiges de julivert suau
4 racions
Elaboració
Talla les cuixes en dues parts.
Talla les cebes en meitats i trosseja-les.
Renta la llimona i talla en 4 trossos.
Pica la farigola i deixa més aviat, gruixuda.
Condimenta les peces de pollastre amb sal i pebre.
Barreja en un bol gran, les cuixes de pollastre, les cebes, la llimona, la farigola, el vi i l'oli d'oliva.
Distribueix tot en una safata de forn folrada de paper per, enforna.
Cuina en el mix del forn preescalfat a 200 graus durant 45 minuts (l'aire circulant no es recomana).
Separa les fulles de julivert i pica ben fines.
Serveix el pollastre a la llimona amb el julivert repartit pel damunt.
Aquest plat s'adapta molt bé, acompanyat amb una bagueta fresca.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1114 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c