Risotto de carxofes i pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • La part blanca d'1 ceba, tendre
  • 1 carxofa del Prat
  • 1 xarrup de vi blanc
  • 360 grams d'arròs
  • 100 grams de pèsols frescos
  • 40 grams de formatge d'ovella curat
  • 1 got de brou de pollastre
  • 1 cullerada d'oli d'oliva verge.

4 racions

Elaboració

Talla la ceba a daus fins
Pela i talla la carxofa a quarts.
Obra les tavelles i treu els pèsols.
Ofega la ceba en l'oli.
Agrega la carxofa i ofega.
Afegeix l'arròs i ofega el conjunt.
Mulla amb el vi blanc i deixa reduir.
Afegeix el brou de pollastre just que cobri l'arròs.
Fes coure l'arròs tot remenant i afegeix brou constantment.
Agrega al risotto, el formatge ratllat i la mantega i abans de servir deixa reposar 5 minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

944 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: