Separa 6 fulles externes i blanqueja durant 3 minuts en aigua bullen.
Retira i passa per aigua freda, elimina el nervi i reserva.
Separa la resta de col de la tija central i talla a tires d'1 centímetre de gruix
Salta en una paella, amb una cullerada de mantega
Agrega 1 dl de brou i 3 cullerades de suc de llimona i cuina a foc suau durant 5 minuts.
Trenca a trossos un panet del dia abans, remulla amb aigua durant 10 minuts, retira i prem bé per eliminar l'aigua.
Talla finament a daus petits, 2 cebes i salta en una paella amb 1 cullerada de mantega, fins que comença a quedar transparent.
Barreja bé, el pa remullat, la col, les cebes sofregides, la carn picada, 1 rovell d'ou, i 1 culleradeta i mitja de mostassa, assaona amb sal i pebre al gust.
Posa un motlle de pastís (25 cm) i folra el fons amb 150 grams de cansalada, els extrems de cada tall de cansalada han de sortir del motlle.
Posa també alguna fulla de col i una capa de carn picada, alternativament, altra vegada fulles de col i al damunt carn picada, i així fins acaba amb una capa de carn.
Distribueix 2 cullerades de crema fresca per sobre i tanca superposant la cansalada que surt del motlle.
Enforna al centre del forn i cuina durant 45 minuts a 200 graus.
Aquest plat el pots acompanyar amb patates bullides.
Al desconegut que pregunta "Segur que aquesta és una recepta típica de Suïssa" Totes les meves receptes ten origen a...
Amiga Consol Estic content que hagis fet feliç el teu marit amb aquesta recepta. Receptes picants, en trobaràs moltes en...
Per al que diu, que rectifiqui la paraula carabassa que no és correcta en català. Mira en el diccionari de la llengua...
Amiga Consol BC L'únic que segurament tindràs dificultat en trobar, serà, el col-nap, però en pots prescindir...
Amiga Anna Prec nota del costum que tinc en escriure la paraula "Font". Ha sigut un error en la traducció, demano...