Gratinat de porro amb pernil i formatge Gruyère

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Gratinat:

  • 1 kg de porros, tallats a la meitat longitudinalment, i en trossos de 8 cm de longitud
  • Aigua salada, bullint
  • 200 grams de pernil, en tires fines
  • 200 grams de formatge Gruyère ratllat.

Cobertura:

  • 1 ½ dl de crema
  • 2 pessics de sal
  • Una mica de pebre
  • Una mica de nou moscada.

4 racions

Elaboració

Gratinat:

Cuina el porro en una mica d'aigua salada bullint, fins que estigui suau.
Escorre, distribueix la meitat en una safata de forn ben greixada.
Barreja el pernil i el formatge ratllat, posa la meitat al damunt del porro.
Col·loca el porro restant a la part superior, espolsa per sobre, el pernil i el formatge restant.

Cobertura:

Barreja la crema amb les espècies, i aboca sobre la superfície per gratinar.

Coccio:

Cuina uns 35 minuts al centre del forn preescalfat a 200 graus o fins que el formatge es fongui.
Serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1533 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: