Broqueta de patata amb bròquil

Ingredients

  • 200 grams de patates farinoses
  • 100 grams de floretes de bròquil
  • 1 ceba petita
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • Sal
  • 2 cullerades de formatge fresc
  • Pebre
  • Nou moscada rallada
  • ½ ramet d'herbes mixtes (per exemple, julivert, alfàbrega, farigola)

4 racions

Elaboració

Pela les patates i talla en cubs.
Renta el bròquil, neteja i divideix en floretes fines.
Pela la ceba, fregeix amb l'oli a foc mitjà durant 2 o 3 minuts. Afegeix les patates, tapa i cou amb aigua salada, durant uns 20 minuts.
Després d'uns 15 minutsde coccio, afegeix el bròquil.
Retira alguns floretes de bròquil, escorre les verdures restants i
Aixafa amb el prensa patates, agrega el formatge fresc i remena be, perque quedi ben barrejat.
Condimenta la barreja amb sal, pebre i nou moscada.
Afegeix les floretes del bròquil i mescle be.
Esbandeix les herbes, aseca i separa les fulles, pica la barreja de herbas ben fines, agrega a la massa i remena tot be.
Deixa reposar a la nevera durant 1 hora.
Si es nesesari assaona.
Serveix amb bagueta, pa d’anous o pa de gira.sol.
La massa de patata i broquil es conserva be a la nevera de 3 a 4 dies.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1221 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: