Macarrons estriats amb ruca, all, xoriço i formatge parmesà

Ingredients

  • 500 grams de macarrons estriats
  • Sal
  • 200 grams de xoriço
  • 1 ceba
  • 1 dent d'all
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • 60 grams de ruca
  • 50 grams de parmesà ratllat

4 racions

Elaboració

Cuina els macarrons estriats, amb aigua i sal fins que estiguin al dente.
Escorre i deixa que gotegin.
Talla el xoriço en rodanxes fines.
Pica la ceba i l'all.
Cuina a foc mitja, el xoriço, la ceba i l'all amb una mica d'oli durant uns 10 minuts.
Afegeix els macarrons i la ruca i barreja bé.
Serveix en plats, i escampa el formatge pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

730 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!