Orada al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 orades de ració,
  • 200 grams de patates,
  • 1 ceba,
  • 4 grans d'all,
  • 2 llimones,
  • Sal grossa al gust,
  • Pebre negre i julivert al gust,
  • 100 ml de vi blanc,
  • Oli d'oliva.

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 200 graus.
Pela les patates i talla en fines làmines.
Col·loca a la safata de forn, fins a cobrir tot el fons.
Pela la ceba i talla a juliana, després disposa sobre de les patates.
Ruixa tot amb l'oli i salpebra al gust.
Afegeix el vi blanc i enforna durant uns 20 minuts.
Mentre es couen les patates pica l'all, obre les orades i omple amb els alls, el julivert, sal grossa i pebre al gust. Finalment ruixa les orades amb el suc d'una llimona i oli.
Talla l'altra llimona a rodanxes i utilitza per decorar.
Introdueix les orades al forn preescalfat i al cap de 25 minuts ja estarà llest per servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

998 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!