Carabassa Hokkaido i pastanagues rostides

Categoria:
Recepta per
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 kg de pastanagues (de diferents colors)
  • 1 carabassa petita de Hokkaido, al voltant de 700 a 800 grams
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 6 branques de farigola
  • 6 a 8 dents d'all, tallats a la meitat
  • 3 cullerades de sucre de canya
  • Sal i pebre negre

4 racions

ElaboraciĂł

Preescalfa el forn a 180 graus.
Neteja les pastanagues amb un raspall de verdures i aigua, no les pelis.
Talla les pastanagues, segons el llarg que siguin, per la meitat o a quarts.
Distribueix els pals de pastanaga en una safata de forn, per a la cocciĂł.
Afegeix oli d'oliva, les branquetes de farigola i l'all tallat, condimenta amb sal i pebre i escampa per sobre el sucre de canya.
Posa la safata al forn preescalfat.
Mentrestant, neteja la carabassa Hokkaido, talla a la meitat, treu les llavors i les fibres i talla en rodanxes fines.
DesprĂŠs de 20 minuts, retira, del forn, la safata amb les pastanagues, i afegeix la carabassa, barreja acuradament.
Posa, una altra vegada, les verdures al forn i cuina durant altres 20 a 25 minuts.
En general, les pastanagues han de cuinar mĂŠs temps que la carabassa.
Comprova el punt de cocciĂł amb la punta del ganivet, les verdures han de ser al dente.
Augmenta la temperatura del forn a 210 graus i cuina uns altres 5 minuts per donar un color daurat a les verdures.
Serveix immediatament.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Carabassa Hokkaido i pastanagues rostides

Enllaça aquesta recepta:

490 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Per al que diu, que rectifiqui la paraula carabassa que no ĂŠs correcta en catalĂ .
Mira en el diccionari de la llengua Catalana i veurĂ s que "CARABASSA" ĂŠs correcta.
Amb una forta abraçada Joan.c


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!