Postres amb cireras i mato

Ingredients

  • 500 grams de mato
  • 100 grams de sucre
  • 2 sobres de sucre de vainilla
  • 400 grams de crema
  • 3 llesques pa de Zwieback
  • 100 grams de xocolata
  • 100 gams d'ametlles
  • 2 cullerades de sucre
  • Una mica de licor de cireres (Kirsch)
  • 1 llauna de cireres agres (reserva el suc de les cireres)
  • 2 sobres d’estabilitzant de nata

4 racions

Elaboració

Bat el mato, el sucre, el sucre de vainilla i una mica de crema fins que quedi cremós.
Barreja el zwieback triturat, el xocolata ratllat, les ametlles, el sucre i remena be.
Afegeix el licor de cireres i barreja tot bé.
Bat la crema restant amb el sucre de vainilla
Prepara las copes de maner següent: En el fons posa una capa de Zwieback, al damunt una capa de mato, a sobre unes cireres amb una mica de suc, al damunt repeteix el Zwieback i finalment una capa de crema batuda i unes cireres com a decoració.
Refrigera a la nevera fins el moment de servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1747 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: