Col Kale amb patates

Categoria:
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 2 kg de col kale
  • 2 cebes
  • 120 grams de mantega
  • 1,5 l de brou vegetal calent
  • 900 grams de patates seroses
  • Sal
  • Pebre
  • Nou moscada ratllada
  • 1 raig de suc de llimona per aromatitzar

1 racions

Elaboració

Renta la col kale i talla a trossos petits junt amb les tiges tendres
Pela les cebes i talla a daus petits.
Escalfa 60 grams de mantega en una cassola gran, i ofega les cebes.
Afegeix la col i salta mentre vas girant.
Agrega el brou, tapa i cuina a foc mitjà durant aproximadament 1 hora.
Pela les patates i talla a trossos de 3 cm.
Després d'1 hora de cocció de la col, afegeix les patates, remena bé i salpebre, al gust, tapa i cuina uns 30 minuts més.
Amb la premsa patates aixafa el conjunt, i condimenta amb sal, pebre, nou moscada i un raig de suc de llimona
Agrega la mantega restant i mescla tot bé.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

481 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!