Espaguetis amb carxofes i olives

Categoria:
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 1 llimona
  • 8 carxofes
  • 2 dents d'all
  • 500 grams d'espaguetis
  • Sal
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • 20 grams d'olives negres picades
  • Pebre
  • 2 branques d'orenga

4 racions

Elaboració

Ratlla, ben fina, la pell de la llimona.
Esprem la llimona.
Elimina les fulles, més dures, de les caroles.
Talla longitudinalment les escarxofes en dues meitats.
Frega la part tallada, amb suc de llimona per evitar la decoloració.
Premsa l'all.
Cuina els espaguetis, amb aigua i sal fins que estiguin al dente.
Escalfa l'oli en una paella.
Cuina les carxofes i l'all a foc mitjà durant uns 10 minuts.
Afegeix el suc restant de llimona, la ratlladura de llimona, les olives i els espaguetis.
Barreja tot i assaona amb sal i pebre.
Pica l'orenga i espolsa per sobre.
Serveix de seguida amb parmesà ratllat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

572 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!