Pesto de col primavera-Kale

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Pesto:

  • 60 grams de col primavera, finament picada
  • 20 grams d'avellanes torrades, i finament picades
  • 1 dl oli de colza o girasol
  • 1 llimona orgànica, una mica de pela ratllada
  • ½ culleradeta de sal.

1 racions

Elaboració

Pesto:

Barreja tots els ingredients, tritura, reserva i tapa durant aproximadament 1 hora.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1329 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Al desconegut que pregunta Que és una "PELA"?
Segons el Diccionari de la Llengua Catalana:
Acció de pelar o llevar la pell o l'escorça a una fruita, un exemple "pela de patata", "pela de llimona".
Si el menys el desconegut queda content, que m'ho faci saber.

Gràcies joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: