Pesto de col primavera-Kale

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Pesto:

  • 60 grams de col primavera, finament picada
  • 20 grams d'avellanes torrades, i finament picades
  • 1 dl oli de colza o girasol
  • 1 llimona orgànica, una mica de pela ratllada
  • ½ culleradeta de sal.

1 racions

Elaboració

Pesto:

Barreja tots els ingredients, tritura, reserva i tapa durant aproximadament 1 hora.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

417 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Al desconegut que pregunta Que és una "PELA"?
Segons el Diccionari de la Llengua Catalana:
Acció de pelar o llevar la pell o l'escorça a una fruita, un exemple "pela de patata", "pela de llimona".
Si el menys el desconegut queda content, que m'ho faci saber.

Gràcies joan.c


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!