Pesto de col primavera-Kale
Ingredients
Pesto:
- 60 grams de col primavera, finament picada
- 20 grams d'avellanes torrades, i finament picades
- 1 dl oli de colza o girasol
- 1 llimona orgànica, una mica de pela ratllada
- ½ culleradeta de sal.
1 racions
Elaboració
Pesto:
Barreja tots els ingredients, tritura, reserva i tapa durant aproximadament 1 hora.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
921 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c