Pesto de col primavera-Kale
Ingredients
Pesto:
- 60 grams de col primavera, finament picada
- 20 grams d'avellanes torrades, i finament picades
- 1 dl oli de colza o girasol
- 1 llimona orgànica, una mica de pela ratllada
- ½ culleradeta de sal.
1 racions
Elaboració
Pesto:
Barreja tots els ingredients, tritura, reserva i tapa durant aproximadament 1 hora.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
417 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Manel: Et demano disculpes per si he copiat la teva recepta, no és que t'hagi copiat del teu receptari sinó que me la...
Amic Moisès: Ja veig que t'agrada les salses, amb all. Demà en passaré una!!! Rep una forta abraçada. Joan.c
Amic Moisès: Com a mi també m'agrada el fetge, tastaré la teva recepta de "fetge de vedella amb ceba", aquí tenim molts...
Amic Moisès Aquesta recepta que t'agrada, són les receptes que jo passo a receptes.cat, senzilles i sense floretes!!!, i...
Amic Quim Ja he mirat les dues receptes, crec que val la pena provar-les! Gràcies per la teva informació. Rep una...