Cuixes de pollastre amb crema de formatge sbrinz, llimona i matĂł

Categoria:
Recepta per
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

Crema:

  • 100 grams de mantega a punt de pomada
  • 100 grams de matĂł
  • 50 g de formatge sbrinz, ratllat
  • La pell ratllada d'1 llimona ecològica
  • 4 cullerades de julivert picat
  • Sal i pebre.

Cuixes de pollastre:

  • 4 cuixes de pollastre
  • 1 cullerada de mantega
  • 2 branquetes de romanĂ­ picades fines.
  • Sal i pebre

4 racions

ElaboraciĂł

Crema:

Barreja la mantega, el mato, el formatge sbrinz, la ratlladura de llimona i el julivert, salpebre al gust i reserva.

Cuixes de pollastre:

Pinzella les cuixes de pollastre amb la mantega, col¡loca sobre la safata, escampa el romaní pel damunt, i condimenta amb sal i pebre.
Enforna al mig del forn, preescalfat a 200 graus durant uns 30 a 40 minuts.
Serveixi amb una bona amanida verda i la crema reservada.
El formatge sbrinz pots substituir-lo per un manxego ben curat.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Cuixes de pollastre amb crema de formatge sbrinz, llimona i matĂł

Enllaça aquesta recepta:

513 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!