Filet de porc amb salsa Sherry

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 mica de mantega clarificada
  • 2 tiges de farigola fresca
  • 1 mica de pebre
  • 1 mica de sal
  • 600 grams de llom de porc en una peça

Per a la salsa de crema:

  • 50 ml de brou
  • 180 ml de nata líquida
  • 1 mica de pebre
  • 1 mica de sal
  • 80 ml de Sherry.

4 racions

Elaboració

Renta el filet de porc, asseca bé amb paper de cuina i amaneix bé amb sal i pebre.
Fregeix la carn, a la paella, en mantega calenta durant uns 4 a 5 minuts.
Cuina el filet de porc a 160 graus, en una safata de forn, amb calor a la part superior i inferior i preescalfat durant uns 20 minuts.
Desglaça la safata amb el xerès i el brou.
Posa el suc desglaçat en un cassó.
Afegeix lentament la crema, remena bé i porta la salsa a ebullició.
Cuina a foc lent fins a obtenir, el gruix desitjat i condimenta bé amb sal i pebre al gust.
Treu el filet de porc del forn i deixa reposar uns minuts perquè el suc s'escampi uniformement.
A continuació, talla a rodelles i serveix amb la salsa de crema i les branques de farigola fresca.
El filet de porc també es pot embolicar amb llesques de cansalada abans de fregir, per obtenir una nota més salada.
Com a guarnició del filet de porc, pots servir, pasta, patates rostides, verdures o arròs. Adorna per damunt amb anet picat ben fi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

724 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!