Filet de porc amb salsa Sherry

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 mica de mantega clarificada
  • 2 tiges de farigola fresca
  • 1 mica de pebre
  • 1 mica de sal
  • 600 grams de llom de porc en una peça

Per a la salsa de crema:

  • 50 ml de brou
  • 180 ml de nata líquida
  • 1 mica de pebre
  • 1 mica de sal
  • 80 ml de Sherry.

4 racions

Elaboració

Renta el filet de porc, asseca bé amb paper de cuina i amaneix bé amb sal i pebre.
Fregeix la carn, a la paella, en mantega calenta durant uns 4 a 5 minuts.
Cuina el filet de porc a 160 graus, en una safata de forn, amb calor a la part superior i inferior i preescalfat durant uns 20 minuts.
Desglaça la safata amb el xerès i el brou.
Posa el suc desglaçat en un cassó.
Afegeix lentament la crema, remena bé i porta la salsa a ebullició.
Cuina a foc lent fins a obtenir, el gruix desitjat i condimenta bé amb sal i pebre al gust.
Treu el filet de porc del forn i deixa reposar uns minuts perquè el suc s'escampi uniformement.
A continuació, talla a rodelles i serveix amb la salsa de crema i les branques de farigola fresca.
El filet de porc també es pot embolicar amb llesques de cansalada abans de fregir, per obtenir una nota més salada.
Com a guarnició del filet de porc, pots servir, pasta, patates rostides, verdures o arròs. Adorna per damunt amb anet picat ben fi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2682 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: