Truita d’espinacs amb formatge Feta

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 340 grams d'espinacs de fulla fresca o congelada
  • 16 tomàquets xerri
  • 8 ous
  • 140 grams de formatge Feta
  • 4 cebes tendres
  • 4 grans d'all
  • 10 cullerades de llet
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 pessics de pebre
  • 2 miques de sal

4 racions

Elaboració

Barreja bé els ous amb la llet en un bol.
Assaona bé amb sal i pebre.
Pela els grans d'all i pica ben fins.
A continuació, renta les cebes fresques i talla en anelles fines.
Esbandeix els espinacs i asseca bé.
Renta i talla a la meitat els tomàquets xerri i talla a cubs el formatge Feta.
Escalfa una mica d'oli en una paella, tira-hi la barreja d'ous i deixa reposar uns 10 minuts.
Mentrestant, prepara el farcit.
Sofregeix les cebes i els alls en una paella amb una mica d'oli durant uns 3 minuts abans d'afegir els tomàquets, els espinacs i 3 cullerades d'aigua.
Cou a foc lent durant uns 5 minuts.
A continuació, barreja els cubs de formatge feta i amaneix al gust amb sal i pebre.
Finalment, omple la truita amb el farcit, i serveix amb més formatge Feta.
Si vols, pots plegar la truita al teu gust


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

437 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!