Coques de carn picada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de carn picada, meitat vedella / meitat porc
  • 2 llesques de pa blanc o 1 panet
  • 1 ceba
  • 1 ou
  • 1 punta de ganivet de mostassa
  • Sal
  • Pebre fresc mòlt
  • Pebre vermell dols
  • 2 cullerades de mantega
  • 2 rams de julivert

4 racions

Elaboració

Remulla les rodanxes de pa o el panet en aigua.
Pela la ceba i talla finament.
Barreja-la amb la carn picada, l'ou, la mostassa, la sal, el pebre, el pebre vermell, el pa ben espremut i condimenta al gust.
Forma amb la massa de carn, 12 boles amb les mans humitejades i pressiona una mica plenes.
Escalfa la mantega en una paella i salta les boles una mica aplanades d'un costat.
Després, gira i fregeix també el segon costat.
Baixa la temperatura a foc mitjà.
Gira de nou les coques i deixa reposar uns 5 a 8 minuts.
Renta el julivert, asseca, pica ben fi i empolvora pel damunt de les coques de carn picada


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

405 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!