Guisat Suís d'hivern
Ingredients
- 1 cullerada de brou granulat de verdures
- 400 grams de patates
- 2 cullerades d'herbes aromàtic as al gust
- 200 grams d'api-nap
- 2 porros
- 2 cullerades d'oli
- 400 grams de pastanagues
- 300 grams de carabassó
4 racions
Elaboració
Renta les patates, pela i talla a trossos petits.
Pela les pastanagues, i talla rodanxes.
Renta bé el porro i talla a tires fines d'1 cm.
Renta l'api-nap, pela i talla a trossos de la mateixa mida que les patates.
Posa totes les verdures a l'olla de pressió juntament amb un litre d'aigua i fes coure uns 10 minuts.
Escalfa l'oli en una paella.
Quan estigui calent, afegeix les verdures cuites i salta breument.
Agrega l'aigua de la cocció de l'olla de pressió i afegeix el brou granulat de verdures.
Condimenta el guisat al teu gust, amb cerfull, marduix, julivert, sàlvia, pebre, sal, nou moscada, sambaloelek, farigola i romaní.
Cuina uns quants minuts més i assaboreix el guisat ben calent.
Notes
Quan els dies tornen a fer més fred, l'olor del guisat suís s'escampa per tota la casa.
Una recepta senzilla per cuinar.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1464 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.