Olla de col amb carn de xai

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 750 grams de col blanca
  • 200 ml de brou vegetal
  • 250 grams de patates
  • 1 clau
  • 300 grams de carn de xai
  • 1 fulla de llorer
  • 2 cullerades d'oli
  • 1 polsim de sal i pebre
  • 100 grams de cansalada
  • 1 ceba.

4 racions

Elaboració

Talla la carn a daus, sala i salta a la paella, a foc viu, fins que prengui un bonic color daurat.
Aparta la carn de la paella i fregeix la cansalada tallada a daus, la ceba tallada ben fina i l'all premsat.
Renta la col, talla a tires, afegeix a la paella i salta en el mateix oli.
Mulla amb el brou, afegeix una fulla de llorer i afegeix la carn. Assaona amb sal i pebre i cuina a foc lent durant aproximadament una hora.
Remena de tant en tant i agrega una mica de brou si cal.
Pela les patates, renta i talla a trossos petits.
Afegeix a la carn i fes coure aproximadament mitja hora, mes.
Retira l'olla del foc i serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

992 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: