Patates amb cogombre i formatge cottage
Ingredients
- 200 grams de formatge cottage
- 400 grams de patates ecològiques petites
- 1 mica de sal marina
- 1 manat de julivert
- 1 polsim de pebre del molí
- 1 cogombre
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							Renta les patates i cou amb la pell, en aigua amb sal, en una cassola adequada durant 20 minuts.
Després aboca en aigua freda i es deixen refredar 10 minuts, d'aquesta manera les patates és pelen millor, retira i reserva.
Talla el cogombre a rodanxes.
A continuació, amaneix lleugerament el cogombre i reserva.
Pela les patates o no, com vulguis, talla per la meitat.
Renta el julivert, asseca i pica finament.
Barreja el formatge cottage amb el julivert i les espècies.
Disposa les patates en el plat i posa les rodanxes de cogombre i el formatge cottage als costats del plat.
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1611 visites.
 1611 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 15 min.
 15 min. Carns
 Carns Postres i dolços
 Postres i dolços Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Altres
 Altres Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
 

 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram