Patates amb cogombre i formatge cottage
Ingredients
- 200 grams de formatge cottage
- 400 grams de patates ecològiques petites
- 1 mica de sal marina
- 1 manat de julivert
- 1 polsim de pebre del molí
- 1 cogombre
2 racions
Elaboració
Renta les patates i cou amb la pell, en aigua amb sal, en una cassola adequada durant 20 minuts.
Després aboca en aigua freda i es deixen refredar 10 minuts, d'aquesta manera les patates és pelen millor, retira i reserva.
Talla el cogombre a rodanxes.
A continuació, amaneix lleugerament el cogombre i reserva.
Pela les patates o no, com vulguis, talla per la meitat.
Renta el julivert, asseca i pica finament.
Barreja el formatge cottage amb el julivert i les espècies.
Disposa les patates en el plat i posa les rodanxes de cogombre i el formatge cottage als costats del plat.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
570 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c