Patates amb cogombre i formatge cottage

Ingredients

  • 200 grams de formatge cottage
  • 400 grams de patates ecològiques petites
  • 1 mica de sal marina
  • 1 manat de julivert
  • 1 polsim de pebre del molí
  • 1 cogombre

2 racions

Elaboració

Renta les patates i cou amb la pell, en aigua amb sal, en una cassola adequada durant 20 minuts.
Després aboca en aigua freda i es deixen refredar 10 minuts, d'aquesta manera les patates és pelen millor, retira i reserva.
Talla el cogombre a rodanxes.
A continuació, amaneix lleugerament el cogombre i reserva.
Pela les patates o no, com vulguis, talla per la meitat.
Renta el julivert, asseca i pica finament.
Barreja el formatge cottage amb el julivert i les espècies.
Disposa les patates en el plat i posa les rodanxes de cogombre i el formatge cottage als costats del plat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1064 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: