Pasta amb verdures, formatge Rocafort i nous peca'ns

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grams de pasta
  • Sal
  • 200 grams de verdures mixtes (api, pastanagues, porros, etc.)
  • 80 grams de nous peca'ns
  • 100 grams de Rocafort
  • 2 cullerades soperes d'oli d'oliva
  • 2 dl de crema de llet
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta al dente, amb molta aigua salada.
Escorre i drena l'aigua de cocció i reserva.
Talla les verdures a tires d'uns 2 mm d'amplada i 3 cm de llarg.
Pica les nous peca'ns.
Talla el Rocafort en cubs d'1 cm.
Salta les nous i les verdures amb l'oli durant uns 2 minuts.
Afegeix la crema de llet, porta a ebullició i amaneix-la amb sal i pebre.
Barreja els cubs de formatge Rocafort amb la salsa.
Agrega la pasta reservada, barreja bé i serveix de seguida, abans que es refredi la pasta.

Notes

Les plomes o una altra pasta es barreja amb pastanagues, porros, cubs de Rocafort i nous peca'ns.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

220 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!