Paella de primavera amb gambes i pasta
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de gambes (congelades, llestes per cuinar)
- 150 grams de pèsols (congelats)
- 400 grams de farfalles (pasta de papallona)
- Una mica de sal
- 500 grams d'espàrrecs verds
- 1 llimona (orgànica)
- 2 grans d'all
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- Pebre
- 150 grams de brou
- 100 grams de crema de cuina
- 1 remet de cibulet.
4 racions
Elaboració
Descongela les gambes i els pèsols, esbandeix, i asseca.
Talla les gambes al llarg de la part posterior, treu el fil de budell negre.
Cuina la pasta en aigua salada segons el paquet o fins que estigui al dente.
Neteja els espàrrecs, pela el terç inferior, i elimina els extrems.
Talla a la meitat els espàrrecs i després talla en angles de 2 centímetres.
Rentar la llimona amb aigua calenta, asseca i ratlla la pell ben fina.
Reserva 1 rodanxa de llimona.
Pela els alls, i talla a rodanxes fines.
Escalfa l'oli en una paella gran, agrega els espàrrecs, les gambes, la rodanxa de llimona reservada, i fregeix una mica el conjunt a foc mitjà.
Afegeix els alls i els pèsols i continua saltant durant 1 minut més.
Amaneix tot, amb sal i pebre.
Aboca el brou i la crema de cuina, junt amb la pasta, escorreguda, i sofregeix a foc lent, 5 minuts més.
Assaona amb sal, pebre, pell de llimona i formatge ratllat.
Talla el cibulet a rodelles i espolsa per sobre la paella de pasta.
Serveix de seguida.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
795 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c