Paella de primavera amb gambes i pasta

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 grams de gambes (congelades, llestes per cuinar)
  • 150 grams de pèsols (congelats)
  • 400 grams de farfalles (pasta de papallona)
  • Una mica de sal
  • 500 grams d'espàrrecs verds
  • 1 llimona (orgànica)
  • 2 grans d'all
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • Pebre
  • 150 grams de brou
  • 100 grams de crema de cuina
  • 1 remet de cibulet.

4 racions

Elaboració

Descongela les gambes i els pèsols, esbandeix, i asseca.
Talla les gambes al llarg de la part posterior, treu el fil de budell negre.
Cuina la pasta en aigua salada segons el paquet o fins que estigui al dente.
Neteja els espàrrecs, pela el terç inferior, i elimina els extrems.
Talla a la meitat els espàrrecs i després talla en angles de 2 centímetres.
Rentar la llimona amb aigua calenta, asseca i ratlla la pell ben fina.
Reserva 1 rodanxa de llimona.
Pela els alls, i talla a rodanxes fines.
Escalfa l'oli en una paella gran, agrega els espàrrecs, les gambes, la rodanxa de llimona reservada, i fregeix una mica el conjunt a foc mitjà.
Afegeix els alls i els pèsols i continua saltant durant 1 minut més.
Amaneix tot, amb sal i pebre.
Aboca el brou i la crema de cuina, junt amb la pasta, escorreguda, i sofregeix a foc lent, 5 minuts més.
Assaona amb sal, pebre, pell de llimona i formatge ratllat.
Talla el cibulet a rodelles i espolsa per sobre la paella de pasta.
Serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

433 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: