Pastís de porro amb pernil curat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la tartera:

  • 1 paquet de pasta fullada
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 manat de cebes de primavera
  • 800 grams de porros
  • 120 grams de pernil curat.

Pel farcit:

  • 130 grams de formatge ratllat
  • 1 cullerada de farina
  • 1 polsim de pebre vermell dols
  • 1 polsim de pebre
  • 1 polsim de sal
  • 200 grams de crema agra.

4 racions

Elaboració

Per a la tartera:

Renta, asseca i neteja les seves i els porros, i talla a anelles fines.
Talla el pernil a daus petits.
Sofregeix el porro i la ceba en una paella amb mantega.
Afegeix el pernil i salteja uns breus insta'ns.
Folre una tartera amb paper de forn.
Escalfa el forn a 200 graus (escalfor superior i inferior).
Retira la pasta fullada del paquet, i cobreix els costats i la part inferior de la tartera.
Punxa la pasta fullada diverses vegades amb una forquilla i reparteix pel damunt la barreja de porro i pernil.
Remena la crema agra, el formatge i la farina en un bol, amaneix amb sal, pebre, pebre vermell dols i aboca sobre la barreja de porro i pernil.
Introdueix el pastís al forn i cou uns 40 minuts.

Notes

Aquesta recepta de tarta de porro és fàcil de preparar. A més dels porros, s’utilitzen ingredients deliciosos com el pernil, el formatge i les cebes de primavera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

563 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!