Filet rus amanit amb tomàquet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 remet d'alfàbrega.
  • 3 cebes tendres.
  • 120 grams de tomàquets secs amb oli.
  • 650 g de carn picada.
  • 2 cullerades de quètxup
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 cullerades de pa ratllat
  • ½ culleradeta de pebre vermell dolc
  • 1 polsim de pebre
  • 1 polsim de sal
  • 2 cullerades de mostassa
  • 2 tomàquets, grossos.

4 racions

Elaboració

Asseca els tomàquets secs amb paper de cuina i talla'ls ben fins.
Renta les cebes tendres, asseca i pica junt amb l'alfàbrega.
Barreja bé el quètxup, la mostassa, la sal, el pebre i el pebre vermell en un bol.
Agrega el pa ratllat, els ingredients picats i la carn.
Barreja bé tots els ingredients.
Forma 12 filets de la barreja i deixa reposar a la nevera durant 1 hora.
Pinzella els filets russos amb l'oli i fregeix a la paella o cuina al grill de cada costat durant uns 5 minuts.
Renta i talla els tomàquets i serveix sobre els filets russos.
Serveix els filets russos, amb una bona amanida mixta.

Notes

Ja sigui a la brasa o des de la paella, aquesta recepta sempre té un bon gust! Els deliciosos bistecs picats de tomàquet es preparen ràpidament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2039 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: