Pa amb all
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						Tipus de plat: Pa
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 2 baguetes o ciabattas frescas
- 4 grans d'all
- Un polsim de sal
- ½ remet de romaní
- 100 grams de mantega.
Elaboració
							Talla la bagueta fresca o la ciabatta a rodanxes, però no la tallis completament.
A continuació, pica uns grans d'all amb sal marina i romaní en un morter.
Com més fi el piquis sabrà millor.
Barreja amb la mantega a punt de pomada.
Pinzella l'interior de les rodanxes amb el preparat d'all i mantega d'herbes.
Cuina al forn a uns 200 graus durant uns 7 minuts, o fins que quedi el pa ben cruixent.
Serveix de seguida.
														
Notes
Amb vi, amb una amanida o amb un filet, tothom pot assaborir un bon pa amb all. I és bo per a gairebé tothom.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2432 visites.
 2432 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 50 min.
 50 min. 
  
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Bunyols
 Bunyols Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram