Salsitxes, pollastre i patates al forn

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 cuixes de pollastre amb pell
  • 4 Salsitxes
  • 1 quilo de patates joves
  • Sal i pebre
  • El suc d'1 llimona
  • 6 fulles de llorer
  • 3 tiges de farigola
  • 1 got de vi blanc

2 racions

Elaboració

Necessites trossos de pollastre amb pell, salsa fina i bones patates joves.
Amaneix el pollastre amb sal i pebre.
Col·loca-ho tot en una safata de forn, ben greixada.
Aboqueu-hi el suc d'1 llimona, les fulles de llorer, la farigola, sal i el got de vi blanc.
Cuina al forn a 200 graus durant aproximadament 1 hora.
Serveix, aquest plat, ben calent

Notes

Fins i tot en bon temps d'estiu, no sempre cal posar-ho tot a la brasa. Aquest plat té un gust almenys tan bo com menjar a la brasa i va tot sol al forn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3490 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: