Tomàquets farcits

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 tomàquets.
  • 2 talls de Pernil York.
  • 2 talls de formatge.
  • 1 llauna de tonyina.
  • 1 pot de maionesa.
  • 1 ou cuit.
  • enciam

4 racions

Elaboració

PREPARACIÓ
Es parteixen els tomàquets per la meitat i es buiden amb una cullera.
A continuació es talla l'enciam molt finet, el pernil, l'ou i el formatge a dauets petits.
Tot això es barreja bé amb la resta d'ingredients i, amb l'obtingut, s'omplen els tomàquets.

Notes

Un bon plat per a aquests dies de calor


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

525 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: