Tomàquets farcits

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 tomàquets.
  • 2 talls de Pernil York.
  • 2 talls de formatge.
  • 1 llauna de tonyina.
  • 1 pot de maionesa.
  • 1 ou cuit.
  • enciam

4 racions

Elaboració

PREPARACIÓ
Es parteixen els tomàquets per la meitat i es buiden amb una cullera.
A continuació es talla l'enciam molt finet, el pernil, l'ou i el formatge a dauets petits.
Tot això es barreja bé amb la resta d'ingredients i, amb l'obtingut, s'omplen els tomàquets.

Notes

Un bon plat per a aquests dies de calor


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

548 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: