Truita de bacallà

Ingredients

  • 400 grams de bacallà esqueixat
  • 5 ous grans
  • 2 cullerades de llet
  • 1 cullerada de julivert picat
  • Sal
  • Oli
  • 1 mica de llevat royal

4 racions

Elaboració

Batre els ous sencers en un bol amb una mica de llevat royal i 2 cullerades de llet
Al mateix bol s'afegeix el julivert tallat ben petit i el bacallà esqueixat i dessalat i ho deixeu reposar tot 10 minuts
En una paella s'escalfa un cullerada d'oli i es fa la truita. Servir amb una bona llesca de pa amb tomàquet


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2031 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: