Pits de Pollastre Rostits

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 pits de pollastre
  • 1 ceba a rodanxes
  • Tomàquets
  • Patates
  • Alvocats
  • Llimona
  • Sal,
  • Pebre
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Escalfem el forn a 180 graus.
Tallem els pits de pollastre en meitats i les colpegem lleugerament amb un mall de manera que tots els trossos tinguin el mateix gruix.
Salpebrem les meitats de pit per ambdós costats i col · loquem sobre una safata per a forn. A sobre de cada meitat col · loquem una capa de ceba i una de llimona.
Tallem les patates a quadrats i les posem als costats de els pits.
Tirem un raig d'olia d'oliva, salpebrem i espovorejem amb el julivert.
Posem al forn la carn uns 30 minuts, fins que estigui suau i cuita.
Tallem els tomàquets i l'alvocat a daus per servir de guarnició.
Retirem i col · loquem sobre paper tovalló perquè la carn escorri.
Servim calentes acompanyades de la guarnició.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1868 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: