Nyoquis al ragú sard

Ingredients

  • 500 grams de nyoquis
  • 1/2 litre de brou carn
  • 400 grams de tomàquets frescos
  • 300 grams de carn de bou picada
  • 100 grams de llard (cansalada)
  • 1 gra d'all
  • Alfàbrega, formatge d'ovella, sal i pebre al gust

4 racions

Elaboració

Piqueu el llard, introduir-lo en una cassola, posar-la al foc i quan es fongui el greix afegir l'all i deixar que es torri lleugerament.
Afegir la carn i deixar-la fins que es dauri.
Incorporar els tomàquets picats, el brou, sal, pebre, i tres o quatre fulles d'alfàbrega.
Deixar que es cuini durant 30 minuts.
Coure els nyoquis en abundant aigua amb sal, escorreu quan estiguin al punt, salteu a la paella amb la salsa i servir després
escampar-hi el formatge d'ovella pecorino ratllat.

Notes

Una recepta fàcil d'elaborar, plena de sabors temptadors típics de la cuina de Sardenya
Si vols una recepta més lleugera, pots substituir el llard per oli d'oliva extra verge.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1060 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: