Curri Indi de llenties i blat

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 150 grams de llenties
  • 100 grams de blat
  • 2 cebes
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de curri
  • 50 grams de cacauets torrats i picats
  • 2 plàtans petits
  • 1 gra d'all
  • Gingebre
  • I sal marina

4 racions

Elaboració

Es posen en remull les llenties i el blat, durant la nit, en un litre d'aigua.
Es fregeixen les cebes en oli d'oliva fins que estiguin toves, afegir les llenties, el blat i el curri i es sofregeix el conjunt uns instants, s'hafegeix l'aigua que hem remullat les llenties i el blat.
Condimentar amb el ingwer i l'all i salpebrar al gust
Coure a foc mitjà durant uns 45 minuts o fins que les llenties estiguin cuites.
Tallar els plàtans a rodanxes i afegir-les a l'olla, coure 10 minuts més perquè es barregin els sabors i finalment afegir els cacauets torrats i picats tot seguit


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

917 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: