Papada de porc amb mongetes i pasta de regalèssia
Ingredients
- 300 g de Mongetes
- 1 Papada de porc
- ½ kg de Sal
- ½ kg de Sucre
- 50 g de Pebre vermell
- 1 cullerada de Pasta de regalèssia
- 1 Poma
- Oli d'oliva
- 1 cullerada de Lecitina
- 1 Porro
- 1 Ceba
- 2 Pastanagues
4 racions
Elaboració
El primer, curem la papada amb sal, sucre i pebre vermell durant 8 hores.
Netegem bé i coem en aigua amb el porro, la ceba i la pastanaga molt lentement.
Saltem la papada en una paella amb oli.
Coem les mongetes després d'estar en remull a la manera tradicional i reservem.
Muntem una mica de brou amb lecitina i reservem.
Traiem boles de poma i saltegem lleugerament.
Fem un traç al plat amb la pasta de regalèssia, col · loquem la papada saltada, al voltant les mongetes i una mica del seu brou.
Servir.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1803 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.