Papada de porc amb mongetes i pasta de regalèssia

Ingredients

  • 300 g de Mongetes
  • 1 Papada de porc
  • ½ kg de Sal
  • ½ kg de Sucre
  • 50 g de Pebre vermell
  • 1 cullerada de Pasta de regalèssia
  • 1 Poma
  • Oli d'oliva
  • 1 cullerada de Lecitina
  • 1 Porro
  • 1 Ceba
  • 2 Pastanagues

4 racions

Elaboració

El primer, curem la papada amb sal, sucre i pebre vermell durant 8 hores.
Netegem bé i coem en aigua amb el porro, la ceba i la pastanaga molt lentement.
Saltem la papada en una paella amb oli.
Coem les mongetes després d'estar en remull a la manera tradicional i reservem.
Muntem una mica de brou amb lecitina i reservem.
Traiem boles de poma i saltegem lleugerament.
Fem un traç al plat amb la pasta de regalèssia, col · loquem la papada saltada, al voltant les mongetes i una mica del seu brou.
Servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1803 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: