Papada de porc amb mongetes i pasta de regalèssia

Ingredients

  • 300 g de Mongetes
  • 1 Papada de porc
  • ½ kg de Sal
  • ½ kg de Sucre
  • 50 g de Pebre vermell
  • 1 cullerada de Pasta de regalèssia
  • 1 Poma
  • Oli d'oliva
  • 1 cullerada de Lecitina
  • 1 Porro
  • 1 Ceba
  • 2 Pastanagues

4 racions

Elaboració

El primer, curem la papada amb sal, sucre i pebre vermell durant 8 hores.
Netegem bé i coem en aigua amb el porro, la ceba i la pastanaga molt lentement.
Saltem la papada en una paella amb oli.
Coem les mongetes després d'estar en remull a la manera tradicional i reservem.
Muntem una mica de brou amb lecitina i reservem.
Traiem boles de poma i saltegem lleugerament.
Fem un traç al plat amb la pasta de regalèssia, col · loquem la papada saltada, al voltant les mongetes i una mica del seu brou.
Servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1897 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: